İyilikte yarışalım, Nevşehir kazansın

“Tarihin en yüksek oyunu alacağız” Nevşehir AK Parti heyeti, seçim çalışmalarına geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazından sonra dualarla başlamıştı. Ertesi gün yaptığı basın toplantısı ile de Nevşehir tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını belirttiler Nevşehir AK Parti heyetinin yaptığı basın toplantısına; İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Nevşehir Belediye Başkanı ve..

İyilikte yarışalım, Nevşehir kazansın
Yazar : Tarih : Okunma : 23 views Yorum Yap

“Tarihin en yüksek oyunu alacağız”

Nevşehir AK Parti heyeti, seçim çalışmalarına geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazından sonra dualarla başlamıştı. Ertesi gün yaptığı basın toplantısı ile de Nevşehir tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını belirttiler

Nevşehir AK Parti heyetinin yaptığı basın toplantısına; İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Savran ayrıca il kadın kolları başkanı Elife Çelebi ve Ak kadrodan isimler, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ DEVAM EDECEK”

Nevşehir’de bir restaurantta  düzenlenen basın toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, seçim çalışmalarına Cuma günü başladıklarını belirterek;

“Nevşehir’de 20 yıldır süren AK Parti belediyecilik zihniyeti aynı şekilde devam edecektir. İnşallah 20 yıldır devam ettiği gibi aynı şekliyle 31 Mart’ta da AK Parti belediyeciliğini tekrar şehrimizde devam ettireceğiz. Bunun inancı ve kararlılığıyla çalışmalarımıza start verdik. İnşallah hem değerli milletvekillerimiz hem tüm teşkilat kademelerimizle beraber büyük bir inanç, kararlılık ve motivasyonla çalışmalarımızı yapacağız. Milletimizin de teveccühüyle bir kez daha 31 Mart’ta zafere ulaşacağımızı inancımız tam. Seçimin güzel bir demokrasi yarışı içerisinde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

“NEVŞEHİR İÇİN BEREKETLİ BİR 5 YIL OLACAK”

Milletvekili Süleyman Özgün; Nevşehir’in 2004 yılından beri AK Parti belediyeciliği ile yürüdüğünü ve bundan sonra da böyle devam edeceğini vurguladı.

“Allah izin verirse bir Nisan sabahı hayır dualarıyıla belediyemizi tekrardan AK Parti’mize, Mehmet Savran’a teslim edeceğiz. Biz burada Nevşehir halkına güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak biz bu yola çıktık. Allah izin verdiği müddetçe de bu devam edecek. Yapılanlar var, yapılamayanlar var. Biz bu yapılanların üzerine daha çok gayret göstereceğiz, yapılamayanlar için vekilimizle, hükümetimizle ve cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Nevşehir’imize daha güzel hizmetler yapacağız. Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe, samimiyet ve gayret olduğu müddetçe bereket de oluyor. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık sürecin Nevşehir için daha bereketli ve hayırlı olacağına inanıyoruz.”

“SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRDÜK”

Nevşehir Belediye Başkanı ve Belediye başkan adayı Mehmet Savran konuşmasında;

“Bizler üç yılda her zaman halk eksenli, vatandaş memnuniyeti üzerine kurulu bir hizmet vermeyi planladık. Siyaseti vatandaşa hizmet etmek amacıyla bir araç olarak gördük ve bundan sonra da bu şekilde görmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman siyaseti, oturduğumuz makamları kişisel algılamadık. Bunların halka hizmet için birer araç olduğunu ve halka karşı kullanılmayacağını hiç aklımızdan çıkarmadık. Kin tutmadık, adam ayırmadık. Taraf tutmadık ve her zaman hakkın adaletin ve insanlığın yanında olduk. Bu sayede de çok şükür sahada da gördüğümüz, anketlere de yansıyan büyük bir halk teveccühüyle karşı karşıyayız. Hiçbir zaman kerameti kendimizde görmedik. Kerametin birlikte, beraberlikte ve çalışmakta olduğunu aklımızdan hiç çıkarmadık. Teşkilatlarımızı, bizlere yardım eden insanları, ekibimizi, personelimizi hiçbir zaman dışarıda görmedik. Hiçbir zaman onların emeğini küçümsemedik ve birlikte çalıştığımızda daha iyi yapacağımızı hiç aklımızdan çıkarmadık.” İfadelerine yer verdi.

Hiç kimsenin tek başına başarılı olamayacağını vurgulayan Savran, “AK Parti teşkilatları 22 yıllık AK Parti başarısının en önemli unsurudur. Ve biz bunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Teşkilatlarımız sayesinde, vatandaşlarımızın teveccühü sayesinde Cumhurbaşkanımızın başarılarına teveccüh sonucu ismini duyuran bir yerlere gelip de sonra kerameti kendinde sanan insanlardan hiçbir zaman olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Nevşehir’de yapılacak çok iş olduğunu belirten Mehmet Savran,

“Belki yıllardır konuştuğumuz, dillere pelesenk olan işler var. Hatta her seçim boyunca gündeme gelip alevlenen konular da var. Çevre yolu, kentsel dönüşüm ve sanayi dükkanları konusunda üç yıldır önemli bir aşamaya geldik.

Çevre yoluyla ilgili 18. madde uygulamasını kamulaştırmayı tamamladık. Ulaştırma Bakanlığımızın yatırım programına aldırdık.

Sanayi dükkanlarıyla ilgili, 350 dükkanın yapılabileceği bir arsayı belirledik. Şu anda TOKİ’de uygulama projesi çiziliyor. Ve sanayideki kiracı esnafımızın en kolay şekliyle ödemesi amaçlı bir plan üzerinde çalışıyoruz. Bu TOKİ üzerinden veya farklı bir yöntemle olabilir. İnşallah onu da gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Öte yandan kentsel dönüşümle ilgili vatandaşla metrekare usulü anlaşma yöntemi geliştirerek daha kolay bir anlaşma zemini oluşturduk. Kış ayı başlaması nedeniyle yine orada oturan vatandaşlarımızın ricasıyla ihalenin yapılmasını, oradaki inşaatın başlamasını, haziran, temmuz aylarına erteledik. İnşallah vatandaşımız tekrar bizi görevin başında tutacak ve o hayalimizi ve o amacımızı da Nevşehir’in merkezindeki kentsel dönüşümün bir an önce başlayıp bitmesi hayalimizi de gerçekleştireceğiz.”

Savran konuşmasına;

“Yeni dönemde birçok projemiz var. Projelerimizin temel özelliği ayakları yere basan, Nevşehir’in sorunlarını bilerek ve bu sorunlara öncelik vererek tasarlanmış, özel sektörün özel yatırımcıların yapacağı işleri proje olarak değil de onlara kolaylık sağlayarak, onlara zemin oluşturarak zaman içinde daha fazlasını oluşturmak amaçlı bir yol izledik. Bizim projelerimizde bizzat belediyemizin yapacağı veya belediyemizin talepleriyle hükümetimiz tarafından, cumhurbaşkanlığımız tarafından, devletimiz tarafından yapılacak projeler içeriyor.

Öte yandan Nevşehir’in fiziki şartlarını bilerek, Nevşehir’in önceliklerini bilerek hareket ettik. Bunları da inşallah önümüzdeki cumartesi günü güzel bir programla, bir proje tanıtım programımızla sizlere tanıtacağız ve tüm halkımıza ilan edeceğiz.

Hiçbir zaman geriye adım atmadık. Her zaman birlik, beraberlik ve çalışmanın kıymetini bildik. Yeni dönemde de inşallah sayın vekilimizin de belirttiği gibi cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi insanlarımıza, halkımıza, vatandaşımıza söz verdiğimiz gibi Nevşehir tarihinde belediye seçimlerinde alınmış en yüksek oyla tekrar bir 5 yıl daha başkan olarak hizmet etmeyi amaçlıyoruz.

Savran, “İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içine girmeyeceğimizi, kötüleme, aşağılama, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanlarla savaşmayacağımızı, buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım, Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın.” diye konuştu.