“BİZ HAZIRIZ, KARARLIYIZ VE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

AK PARTİ NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAVRAN; “BİZ HAZIRIZ, KARARLIYIZ VE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve partisinin teşkilat üyeleri ile birlikte Cevher Dudayev Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Konuk olduğu mahalle sakinlerinin evlerinde yeni dönemde hayata geçireceği..

“BİZ HAZIRIZ, KARARLIYIZ VE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”
Yazar : Tarih : Okunma : 31 views Yorum Yap

AK PARTİ NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAVRAN;

“BİZ HAZIRIZ, KARARLIYIZ VE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve partisinin teşkilat üyeleri ile birlikte Cevher Dudayev Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Konuk olduğu mahalle sakinlerinin evlerinde yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlatan Savran, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi.

Yeni dönemde de tevazu, gayret ve samimiyetle halkın içinde, halk için hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Savran, “Güler yüzleri ile bizi karşılayan, dualarını ve desteklerini ileten misafirperver hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biz hazırız, kararlıyız ve birlikte güçlüyüz. Rabbim bizleri hayırlı hizmetlere vesile kılsın, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.

“BİZİM DERDİMİZ GÖNÜLLERE GİRMEK, BİZİM DERDİMİZ ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK”

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Bizim derdimiz gönüllere girmek, bizim derdimiz şehrimize hizmet etmek.” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, hafta sonu Güzelyurt Mahallesi ve 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan parklarda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, çocuklarla da yakından ilgilendi. Hediye dağıttığı çocuklarla fotoğraf çektiren Savran, gençlerle de futbol oynadı.

Savran, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Bu yoğun tempoda en büyük motivasyon kaynağımız hemşehrilerimizin güveni ve güler yüzü. Bizim derdimiz gönüllere girmek, bizim derdimiz şehrimize hizmet etmek, günü bereketli geçirmek.” diye konuştu.