Rasim Arı “işgal ettiğiniz makamlardan gideceksiniz…”

Kaldığı yerden devam edecek olan yine yeniden Nevşehir belediye başkanı seçilen Rasim Arı dur durak bilmeden geçirmiş olduğu 39 ayın hıncını alırcasına intikamını alırcasına içini dökmeye devam ediyor. Rasim Arı beyanlarında; “ Kerameti kendinde menkul bilenler, sizleri hiçe saydılar sizleri hiçe saydılar, biz kimi getirir önüne koyarsak o seçilir dediler dimi; patatesçiler sizi patatesçiler… Rasim..

Rasim Arı “işgal ettiğiniz makamlardan gideceksiniz…”
Yazar : Tarih : Okunma : 74 views Yorum Yap

Kaldığı yerden devam edecek olan yine yeniden Nevşehir belediye başkanı seçilen Rasim Arı dur durak bilmeden geçirmiş olduğu 39 ayın hıncını alırcasına intikamını alırcasına içini dökmeye devam ediyor.

Rasim Arı beyanlarında;

Kerameti kendinde menkul bilenler, sizleri hiçe saydılar sizleri hiçe saydılar, biz kimi getirir önüne koyarsak o seçilir dediler dimi; patatesçiler sizi patatesçiler…

Rasim Arı sevgisi patatesle, gıda kolileriyle her türlü çirkeflikle milletin gönlünden alacağını zannettiler. Ama milletin gönlünde bayrak direği gibi diktiği evlatları hep beraber onlara ders verdi.

Haaaaa neymiş Nevşehirli hafife alınmazmış. Bugün tarih yazıyorsunuz bugün Türkiye sizi konuşuyor. Hatta dünya da sizi konuşacak. Ne diyorlar biliyor musunuz bir küçük adam bir şehri nasıl birleştirdi bu başarıyı bu şehir nasıl elde etti. Bütün tarih kitapları, siyaset kitapları bunu yazacak. Türkiye’ye değil vallahi dünyaya bir ders verdiniz. Umutsuzlar umudunu kaybedenler bundan sonra umut içerisinde olacak. Hak edenin kazandığı, milletin kazandığını herkes öğrenecek. Benim değil sizin zaferiniz.

39 aydır bireysel bir itibar ve istikbal için vallahi belediye başkanlığı için mücadele etmedim. Oturayım makamın imkanlarından bende istifade edeyim, etrafımdakiler de biraz zenginleşsin deseydim biz zaten o koltukta olurduk.

Allah’tan korkmadınız dimi 39 ayda hiç vicdanınız sızladı mı? Hani fake hesaplar vardı hepsi kuyruğunu altına doladı hepsi kapattı. Hani belediyenin izinli personeller vardı ya hepsi kuyruğunu doladı, Rasim Arı gelirse bize şöyle yapar diyenler eeee siz hak etmediğiniz işgal ettiğiniz makamlardan gideceksiniz. Milletten aldığınız milletin vergilerinden aldığınız maaşlarla militanlık yapanlar bu şehirden gidecek.”