Ne siyaset baronları ne de para babalarından

Rasim arı katıldığı bir tv programında bazısı kendine has, bazıları siyasete has, bazıları da rantçılara ve para babalarına has söylemler ile Nevşehir siyasi gündemine damga vurmaya devam ediyor. O konuşmalardan derlediğimiz birkaç cümleler şöyle sıralanabilir; “biz koltuğa talip değiliz Nevşehir’li bize talip” bu talipliğe de karşılıklı gönül bağlılığımızı sergileyerek; “yarımı tam etmeye geliyoruz” diye konuştu..

Ne siyaset baronları ne de para babalarından
Yazar : Tarih : Okunma : 24 views Yorum Yap

Rasim arı katıldığı bir tv programında bazısı kendine has, bazıları siyasete has, bazıları da rantçılara ve para babalarına has söylemler ile Nevşehir siyasi gündemine damga vurmaya devam ediyor.

O konuşmalardan derlediğimiz birkaç cümleler şöyle sıralanabilir;

“biz koltuğa talip değiliz Nevşehir’li bize talip” bu talipliğe de karşılıklı gönül bağlılığımızı sergileyerek; “yarımı tam etmeye geliyoruz” diye konuştu Rasim Arı.

Rasim Arı başkanlık döneminde de bazı siyasileri, rantçıları ve çevre illerin nabzını yükselten sözünü tekrarlayarak: “Nevşehir Kapadokya’nın başkentidir…” dedi.

Bazı projelerini hayata geçirmek üzereyken ve hatta başlamışken bazılarının huzursuz olduklarını bazılarının oyunlar içerisinde kaldılarını belirten Arı buna da : “Ancak bütün huzursuzluklara rağmen Bu proje yarım kalmayacak ve gerçekleşecek…” ibaresini kullandı.

Rasim Arı Nevşehir’in damar sorunlarını dile getirirken şu ifadelere yer verdi;

Nevşehir’in dört tane temel sorunu var

*Bunlardan bir tanesi karasoku kentsel dönüşüm yapmaya ilk ben başlamıştım ben bitireceğim.

*bir tanesi Kaya şehir in mutlaka hayata geçirilmesi gerekmektedir ve yapacağız…

*üçüncüsü Sanayi gerçekten sanayinin artık kangren olmadan taşınması yapılandırılması gerekiyor. Hatta 1 Nisan sabahı ilk bismillahımızı oraya çekeceğiz. Kimseye sözümüz yok 1 Nisan sabahı sanayideyim sanayimiz taşınarak Sanayi esnaflarımızın bu sıkıntıdan kurtulmasını sağlamamız lazım

*Bir de trafik sorunumuz var trafik sorunu otopark ve çevre yolu ile aşılacak. Karasoku kentsel dönüşümü ile trafik rahatlayacak bunun devamında otoparklarla ve dahiiiii çevreyolu ile Nevşehir trafikte nefes alacak tabiri caizse.

En Önemli Diyeceklerimden biri de “dünkü hallerini ve bugünkü hallerini bilmemden korkan bazı personeller bir iki akçeli işlere karışan personeller Dün akçeli işlere karışan personel ile alakalı hangi işlemi yaptıysam Yarın da akçeli işlere karışan personelle ilgili aynı şeyi yaparım…

Ne siyaset baronları ne de para babalarından asla Emir almayacak ve sadece Nevşehirliden Emir alacak bir Belediye Başkanlığı için sözü veriyorum…