Rasim Arı “geldikleri gibi geri gittiler…”

31 Mart yerel seçimleri sonucu Nevşehir Belediye başkanlığına yeniden seçilen Rasim Arı yaptığı otobüs konuşmasında verdi veriştirdi. Arı konuşmasında; Nevşehir tarihi bir ana şahitlik ediyor. Nevşehir evladına sahip çıktığını buradakilere Anakaradakilere gösteriyor. İyi ki varsınız ayağınızın türabı olurum sizin. Böyle bir sevgiye böyle bir muhabbete böyle bir ilgiye beni layık gören, sizlere ve rabbime şükrediyorum…

Rasim Arı “geldikleri gibi geri gittiler…”
Yazar : Tarih : Okunma : 47 views Yorum Yap

31 Mart yerel seçimleri sonucu Nevşehir Belediye başkanlığına yeniden seçilen Rasim Arı yaptığı otobüs konuşmasında verdi veriştirdi. Arı konuşmasında;

Nevşehir tarihi bir ana şahitlik ediyor. Nevşehir evladına sahip çıktığını buradakilere Anakaradakilere gösteriyor. İyi ki varsınız ayağınızın türabı olurum sizin. Böyle bir sevgiye böyle bir muhabbete böyle bir ilgiye beni layık gören, sizlere ve rabbime şükrediyorum.

Yok saydılar hiçe saydılar hafife aldılar amaaa geldikleri gibi geri gittiler. Demek ki neymiş milletin iradesinin üzerinde bir güç yokmuş. Şimdi öğrendiler sadece Nevşehir’i değil; bütün ilçeleri kaybettiler. Mazlumun ahı Nevşehir’de indirir şahı. Acıgöl, Derinkuyu, Ürgüp, Avanos Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı hepsi elinden gitti. Neymiş Rasim Arı sayesinde bir şeyleri kazandığınız başarı, sizin başarınız değilmiş. Atanmış arkadaş (Mehmet Savran’ kastederek) diyordu ki; sizi ne idüğü belirsiz insanlar görenler. Nedir ne idüğü belirsiz bu millet mi ne idüğü belirsiz. Biz adamlık dersi vereceğiz adamlık dersi.

2019 da aldığım oydan daha fazla bir oy verdiniz. 39 aydır hakaret ediyor ne diyor biliyor musunuz “sen kimsin” Sen falanca parti (Ak Partiyi Kastederek) sayesinde adam oldun diyorlardı. Adamlığın parti sayesinde olmadığını gösterdiniz. Kim alıyormuş kim veriyormuş oyu haa millet veriyormuş oyu millet. Logolar için ne demiştik biz logolara bağlı değiliz demiştik bizi logolar ilgilendirmiyor demiştik. Bizi sadece Nevşehir ve Nevşehir’in menfaati ilgilendiriyor demiştik. Bütün logolar onların olsun Nevşehir bizimdir.