Rasim Arı “Ahlaksızca, kahpece…”

Geçtiğimiz 22 Aralık 2023 cuma günü 2024 yerel seçimleri hususunda, İYİ Parti Nevşehir Aday Tanıtım toplantısında Rasim Arı, çok hırslı ve zaman zaman da gözleri dolarak zehir zemberek konuştu; Rasim Arı açıklamalarında: “29 ocak 2021. Bu milletin bu şehrin ve demokrasiye inanan. Allah boy vermemiş ama onun yerine birleriyle mücadele etmek için yürek vermiş. 29..

Rasim Arı “Ahlaksızca, kahpece…”
Yazar : Tarih : Okunma : 85 views Yorum Yap

Geçtiğimiz 22 Aralık 2023 cuma günü 2024 yerel seçimleri hususunda, İYİ Parti Nevşehir Aday Tanıtım toplantısında Rasim Arı, çok hırslı ve zaman zaman da gözleri dolarak zehir zemberek konuştu;

Rasim Arı açıklamalarında: “29 ocak 2021. Bu milletin bu şehrin ve demokrasiye inanan. Allah boy vermemiş ama onun yerine birleriyle mücadele etmek için yürek vermiş. 29 ocak 2021, Milletin iradesiyle seçilmiş bir belediye Başkanının hiçbir suçu olmadığını bildikleri halde. Bunu kendilerine de söylediğim ve whatsapp konuşmaları ve whatsapp yazışmalarım hâlâ yanımda duruyor. Bir gün ihtiyaçları olursa veya benim ihtiyacım olursa onu kullanmak için söylüyorum, hiçbir suçunun olmadığını bile bile üstelik dava dedikleri davaya en uygun adam profili olan bir insanı milletin iradesini yok sayarak.

Cezevi kaçkınlarının 100 milyonlarca lira mal edilen cezaevi kaçkınlarının ve şehri soyup soğana çeviren hırsızların zarar görmemeleri adına alaşağı ettiler. Hırsız diyemediler, yolsuz diyemediler, hırsız olsaydı kalırdı. Fetocu diyemediler. Çünkü alnım açık başın dik. Onlar kucak kucağa onlarla otururken fetöcülere vip nedeniyle yedi yıl dinlenmiş bir adamın onu diyemediler ama hiçbir şey söyleyemediler.

En sonunda sayın genel başkanım affınıza sığınarak Melek hanım. Seni böyle alabilir miyim? Çok acı çekti çünkü müsaadenizle.

Ahlaksızca, kahpece Dillerinde sürekli dini hassasiyeti dile getirmiş olmalarına rağmen. Ve allahın kendilerine zandan sakının ifadesini sürekli millete anlatmalarına rağmen aile huzuruma dahi ellerini uzattılar. Evladım, Haktan’ın canına kastettiler. Maalesef. Ama bu kadın bir gün beni yalnız bırakmadı. Her türlü iftiralara rağmen her türlü dedikoduya rağmen. Çünkü ben sizin gibi başka yerlerde karanlık odalarda iş çevirmeyip eşimle her şeyi paylaşan bir adamım ama onun üzerinden yükletip akılları sıra ilk önce aile huzurunu sonra da şehirden kaçıp gideceğimi zannettiler, ama asla ölmek var dönmek yok dedik ve dönmüyoruz.
O yüzden kendilerinin en iyi özellikleriyle itam etmeye çalıştılar, Ama unuttukları birşey vardı Nevşehirli bir kere bağrına basmıştı. Bir kere doğru yaptığını biliyordu. O yüzden Allah biliyordu.
O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar boş dedik ve 36 aydır her türlü ekonomik sıkıntıya, fiziksel ve ruhsal her türlü baskıya her türlü dalavereye ve arkadan çevrilen işe başımızı koyarak hayır dedik.
Şimdi sizden benim bedenimi koyduğum taşın altına elinizi koymanız rica ediyorum. “