Kemikkıran “Toplumun Önemli Rehberleri”

10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ak Parti Nevşehir il başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamada; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Basın mensuplarımızla sabah kahvaltısında buluşup hediyelerini takdim ettik. Cesur ve özverili gazetecilerimizin demokrasinin güçlü kalesi olarak gösterdikleri öncü rolü takdirle selamlıyoruz. Bilgiye erişimde sağladıkları katkılar, toplumu aydınlatma misyonları ve özgür düşünceye verdikleri destekle, onları..

Kemikkıran “Toplumun Önemli Rehberleri”
Yazar : Tarih : Okunma : 5 views Yorum Yap

10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ak Parti Nevşehir il başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamada;

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Basın mensuplarımızla sabah kahvaltısında buluşup hediyelerini takdim ettik.

Cesur ve özverili gazetecilerimizin demokrasinin güçlü kalesi olarak gösterdikleri öncü rolü takdirle selamlıyoruz. Bilgiye erişimde sağladıkları katkılar, toplumu aydınlatma misyonları ve özgür düşünceye verdikleri destekle, onları toplumun önemli rehberleri haline getiriyor. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında çalışan gazetecileri, gerçekleri araştırma, ifade özgürlüğüne katkıda bulunma ve toplumu bilgilendirme çabaları için yürekten tebrik ediyorum.

#NevşehirBizimSevdamız #10OcakÇalışanGazetecilerGünü